affish rossow printed version

Undersøkelsesprosedyre.
Det vi legger vekt på under din første konsultasjon er å vite hvorfor du kommer til oss og dine ønsker. For å gi deg en behandlingsplan må vi skaffe oss en oversikt over din munnhelse. Vi bruker da speil og digital røntgen. Vi har satt av god tid til besøket!
Helseopplysning
For en sikker og profesjonell behandling behøver vi opplysninger om din helsetilstand og eventuelle medisiner. Enkelte sykdommer kan gi mulighet for trygderefusjon og derfor er det viktig at vi får korrekte opplysninger. Kom gjerne 5 min før din første konsultasjon for å fylle ut helseskjema.

Behandlingsplanlegging
Etter ditt besøk hos oss bruker vi tid på å gå gjennom bilder og funn vi har gjort og setter deretter opp en behandlingsplan og gir et kostnadsforslag. Ved uklarheter og spørsmål konsulterer vi kolleger og spesialister i vårt nettverk. Om en større behandling skal utføres, deler vi som regel opp behandlingen i flere faser. Som prinsipp behandles infeksjoner i munnhulen før en større behandling iverksettes.

Betaling
Kostnadene ved det første besøket er som regel kr. 1.440,- avhengig av tidsforbruk og antall røntgenbilder. Vi foretrekker at du betaler med kort (Bank Axept).

Velkommen til å bestille time!

TIMEBESTILLING: 22 18 19 01

  • Ring for time:             (+47) 22 18 19 01
  • Adresse:  Maridalsveien 154 B 0461 Oslo