affish rossow printed version

Ny pasientprosedyre ved første besøk

Under ditt første besøk hos oss er det viktig at vi får ta del i dine ønsker og eventuelle problemer med dine tenner, slik at du blir godt kjent med oss.

Helseopplysning
For sikker og profesjonell behandling behøver vi før vi starter, å få opplysninger om din helsetilstand og eventuelle medisiner. Enkelte sykdommer kan gi mulighet for trygderefusjon og derfor er det viktig at vi får korrekte opplysninger. Kom gjerne 10 min før din første konsultasjon for å fylle ut helseskjema.

Undersøkelsesprosedyre.
Det vi legger vekt på under din første konsultasjonen er å vite hvorfor du kommer til oss og dine ønsker. For å gi deg en behandlingsplan må vi skaffe oss en oversikt over din munnhelse. Vi bruker da speil, digitale bilder og digital røntgen. Vi har satt av god tid til besøket!

Behandlingsplanlegging
Etter ditt besøk hos oss bruker vi tid på å gå gjennom bilder og funn vi har gjort og setter deretter opp en behandlingsplan og gir et kostnadsforslag. Ved uklarheter og spørsmål konsulterer vi kollegaer og spesialister i vårt nettverk. Om en større behandling skal utføres deler vi som regel opp behandlingen i flere faser. Som prinsipp behandles infeksjoner i munnhulen før en større behandling iverksettes.

Betaling
Kostnadene ved det første besøket er som regel kr. 1.300,- avhengig av tidsforbruk og antall røntgenbeilder. Vi foretrekker at du betaler med kort (Bank Axept) eller kontant.

Velkommen til å bestille time allerede idag!

TIMEBESTILLING: 22 18 19 01

  • Ring for time:             (+47) 22 18 19 01
  • Adresse:  Maridalsveien 154 B 0461 Oslo