affish rossow printed version

INVISALIGN- usynlig tannregulering med skinner

Hva er invisalign?

Invisalign® behandler en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller. Uansett hva problemet er, vil resultatet være et nytt og jevnere smil som du vil ønske at alle får se.

Et smil kan endre alt og med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.
Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare - Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 3 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.


Kan Invisalign virke for deg?
Her er noen av tannstillingsproblemene som kan behandles med Invisalign.

Trangstilte tenner forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass.
 
For stort mellomrom forekommer når det er ekstra plass i kjeven.
 
Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Det får vanligvis en eller flere av tennene i overkjeven til å bite på innsiden av tennene i underkjeven, og det kan forekomme både foran i munnen og/eller på sidene.
 
Dypt bitt forekommer når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene.
 
Underbitt forekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene. Dette skyldes vanligvis at overkjeven er undervokst, at underkjeven er overvokst eller begge deler.
 
Det er viktig at du besøker en Invisalign-leverandør for å finne ut hvor godt Invisalign-behandlingen passer dine behov, men du kan også ta vår vurdering av smilet nå for å få en oversikt over hva som er ditt tannstillingsproblem, noe du så kan diskutere videre under den første Invisalign-visitten.

Ring for time/konsultasjon

 22 18 19 01 / 472 84 134

Adresse: Maridalsv 154 B,  0461 Oslo