affish rossow printed version

VIKTIG!

Vi har åpent for vanlig drift. Men det vil være litt anderledes enn vanlig pga smitteforebyggende tiltak. Hvis du har time og symtomer forenelig med Covid 19, kan du ikke komme, men du må gi beskjed til oss slik at vi får avtalt ny time.
 

Vi anbefaler å ta kontakt med oss på tlf 22181901 slik at vi kan prøve å hjelpe og gi råd. Tannlegene her kan også kontaktes direkte på SMS.

Finn Rossow: 90748184
Sofia Johansson: 47284134
Anne Walentin: 99724480


 

Velkommen til Tannlegene Rossow. Vi tilbyr høykvalitets arbeid, smertefri behandling og god omsorg. Tlf: 22 18 19 01. E-post: info@tannlegenerossow.no
eller rossow@online.no

Vi tilbyr usynlig tannregulering med INVISALIGN 


Vårt mål er at pasientene blir ivaretatt på best mulig måte. Det viktigste er å gå regelmessig til tannlege for å kontrollere hvordan tennene og munnhulen er. Det kan være andre sykdommer i munnen, som det er lurt å få sjekket om man kan ha. Vi veileder i hvordan du skal unngå å få hull i tennene, og hvor det er viktig å intensivere renholdet.

VELKOMMEN!HISTORIKK

TANNLEGENE ROSSOW ble åpnet i 1926 av tannlegene Alf og Ingeborg Rossow. I 1955 begynte deres sønn, tannlege Alf Christian Rossow, som overtok ledelsen her da hans foreldre sluttet i 1974. I 1992 begynte tannlege Finn Rossow som overtok driften i 1998 etter sin far, og han leder bedriften i dag som hans besteforeldre startet. Alf Christian Rossow sluttet som tannlege i 2009. Denne klinikken har gått i 3 generasjoner på Sagene sammen med mange av pasientene.

Vi har holdt til i samme kvartal på Sagene i Oslo i mer enn 95 år.

Vi er 3 autoriserte tannleger som alle er medlemmer i den Norske Tannlegeforeningen;  Finn Rossow, Anne Walentin, Sofia Johansson,og vi har en fantastisk tannhelsesekretær som heter Mona Bremseth.

-Velkommen til å bestille time hos oss allerede idag!

Vi tilbyr:
Nyhet: Sertifisert for INVISALIGN

  • Smertefri behandling
  • Oversiktlig behandlingstilbud med kostnadsoverslag
  • Behagelige og trivelige lokaler

Ring for time:     22 18 19 01
Email: info@tannlegenerossow.no
Adresse:  Maridalsveien 154 B 0461 Oslo